Leander en Liesbet | 4 september 2024




Bruiloft

Leander & Liesbet

4 september 2024




Bruiloft

Leander & Liesbet

4 september 2024



20240904-Anneke Klijn Fotografie-019-8264
20240904-Anneke Klijn Fotografie-022-8472
20240904-Anneke Klijn Fotografie-023-8493

Leander en Liesbet

4 september 2024

Hagestein - Vianen


De eerste woensdag van september was de bruiloft van Leander en Liesbet. Na een paar warme septemberdagen, was het gelukkig deze dag wat koeler.


Dit keer hoefde ik niet eens het dorp uit om de voorbereidingen van de bruidegom te fotograferen. Na, door het hele gezin te zijn uitgezwaaid, vertrok de bruidegom naar zijn bruid. Daar had ondertussen secondshooter Ida de voorbereidingen bij de bruid thuis gefotografeerd.


Na de ontmoeting reden we naar Doorn. Ondanks de mist en de bewolking die ochtend, brak de zon even door. We staken de weg over en maakten snel wat foto’s op het fietspad om vervolgens in het Doornse Gat foto's te maken


Ondertussen hadden de daggasten zich bij Liesbet thuis verzameld, waarna zij gezamenlijk naar het stadhuis vertrokken. Daar zagen ze voor het eerst het stralende bruidspaar.

Tijdens de ceremonie was er nog wel wat consternatie. Want niemand van de gasten had opdracht van het bruidspaar gekregen om de ringen te geven. Toen de gasten onder hun stoel zochten, bleek dat de ringen onder de stoel van de broer van Liesbet lagen. Het leuke was dat hij dit totaal niet had verwacht. 


Na de ceremonie gingen we weer terug naar het ouderlijk huis van de bruid voor de fotoreportage met de daggasten en de lunch. 


Leander en Liesbet, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat hadden jullie een fantastische mooie dag met jullie lieve familie en vrienden. Een dag om niet te vergeten en waar jullie fijn op terug kunnen kijken. Dank dat ik erbij mocht zijn en ik wens jullie veel geluk toe!

Leveranciers en locaties


Trouwjurk: Anastasi Bruidsatelier, Nieuwegein
Trouwpak: Smit Mode
Trouwauto: JS Trouwauto's, Papendrecht
Bloemen: Crea Roosje

Kapsel: door schoonzus

Fotograaf: Anneke Klijn Fotografie


Fotoreportage: Doornse Gat, Doorn
Ceremonie: Stadhuis, Vianen