Binnenkijken

Binnenkijken bij ...

In 'Binnenkijkers' houd ik je op de hoogte van mijn recent afgeleverde werk en laat ik je binnenkijken in de mooiste interieurs met elk hun eigen persoonlijke portretten aan de muur!

Kijk mee en wordt ook enthousiast!

Harrie en Jo-Anne, Elspeet

Op een zaterdagmorgen vertrok ik naar Elspeet voor het maken van klassieke portretten van de zoontjes van Harrie en Jo-Anne. Ik ben al in diverse plaatsen geweest voor het maken van de portretten, maar in Elspeet hadden zij de primeur. Ik heb in Elspeet eerder nog geen klassieke portretten afgeleverd. 


Jo-Anne bestelde de klassieke portretten van hun 2 zoontjes Judah en Silas  op dibond in het formaat 50x75cm. Het is een prachtig geheel geworden!

Binnenkijken in Elspeet_1
Binnenkijken in Elspeet_2

Arie en Janneke, Giessenburg

Het was niet voor het eerst dat ik dit gezin voor mijn lens had. 2 jaar geleden maakte ik van hen ook een klassiek portret. Maar sinds de geboorte van de jongste was de rij foto's aan de muur niet meer compleet. Ik maakte van iedereen een nieuw portret zodat het weer up tot date is Leuk om te zien hoe de kinderen in die twee jaar zijn veranderd. Janneke bestelde de portretten destijds in een strakke zwarte fotolijst, waarvan ik nu alleen de foto's hoefde te vervangen. Wat een eyecatcher in deze mooie hal!

DSC_2974
DSC_2971

Elmer en Martine, Nieuwdorp

Tijd voor een nieuwe binnenkijker!

Martine bestelde de klassieke portretfoto’s van hun 3 kinderen op dibond in het formaat 40x60cm en hebben een prachtige plaats gekregen boven het orgel. Ze stuurde me daarna deze foto's toe, wat een gaaf resultaat! 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals je misschien wel weet combineer ik graag portretshoots in plaatsen die voor mij niet naast de deur liggen. Voor mij ideaal, maar ook voor jou, want je betaalt de helft aan reiskosten. Heb jij interesse in een portretshoot, stuur me dan gerust een berichtje. Wellicht kan ik het binnenkort combineren bij jou in de buurt!

Binnenkijken in Nieuwdorp_1
Binnenkijken in Nieuwdorp_2
Binnenkijken in Nieuwdorp_3