Ardjan en Maria | 14 september 2023
Bruiloft

Ardjan & Maria

14 september 2023
Bruiloft

Ardjan & Maria

14 september 2023Blog Ardjan en Maria-17

Ardjan en Maria
14 september 2023

Langbroek - Echteld


Mijn wekker ging al vroeg op de grote dag van Ardjan en Maria. Eerst fotografeerde ik de voorbereidingen van de bruidegom in zijn ouderlijk huis in Papendrecht, waarna ik naar het ouderlijk huis van Maria in Langbroek reed. Daar was al volop bedrijvigheid, Maria had haar jurk al aan en kapster Arentine was bezig met de kapsels van de daggasten.


Na de ontmoeting maakten we foto's bij de schapen achter de boerderij. Om een vieze jurk te voorkomen stond de bruid op een kleed, ideaal! Omdat het nog vroeg in de ochtend was genoten we van een mooie zonsopkomst in combinatie met mist. Dit was echt prachtig, dit heb je niet elke ochtend!

Daarna reden we naar Landgoed Sandenburg waar we bij de oprijlaan nog wat foto's maakten. En hoe stoer, ze liepen beiden op klompen!  
De tijd ging veel te snel, het was al tijd om naar de Duikenburg in Echteld te gaan voor de ceremonie.

Na de ceremonie deden we de fotoreportage met de daggasten en genoten we van een heerlijke lunch. Na de lunch stapten we weer in de auto, dit keer naar de kerk in Langbroek. Na het maken van de foto met de dominee zat voor mij de dag er op.


Ardjan en Maria, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Jullie zijn een prachtig stel samen en ik wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe voor de toekomst.


Leveranciers en locaties


Trouwjurk: Bruidshuis 't Biedermeiertje, Kaatsheuvel
Trouwpak: Ottevanger Herenkleding, Ridderkerk
Trouwauto: JS Trouwauto's, Papendrecht
Bloemen: Lavendel, Driebergen
Kapsel: Arentine Rebel, HairtoStyle
Fotograaf: Anneke Klijn Fotografie


Fotoreportage: Landgoed Sandenburg, Langbroek
Ceremonie: Duikenbug, Echteld