Gerard en Willinde | 4 oktober 2024




Bruiloft

Gerard & Willinde

4 oktober 2024




Bruiloft

Gerard & Willinde

4 oktober 2024



20241004-Gerard en Willinde-012-4149

Gerard & Willinde

4 oktober 2024

Giessenburg - Nieuwpoort


Vrijdag 4 oktober 2024 was het dan zover: de bruiloft van Gerard en Willinde! Toen ik ’s morgens bij Gerard aankwam, was daar buiten al volop bedrijvigheid. Na wat foto’s van de voorbereidingen gemaakt te hebben, vertrokken we naar het ouderlijk huis van Willinde in Giessenburg. Daar stonden de bruid en de 3 bruidskinderen al helemaal gereed om opgehaald te worden door Gerard. 


Inmiddels was het buiten lichter geworden en zag ik boven de Giessen een prachtige zonsopkomst. We stapten op een nat, roestig ponton voor het ouderlijk huis van de bruid om daar wat prachtige plaatjes te maken! Dit heb je niet elke ochtend!


De fotoreportage deden we in Nieuwpoort. Wat was het die morgen koud, de thermometer gaf zo’n 6 graden Celsius aan. Ook de bruidskinderen stonden, onder plaidjes, te bibberen. We waren blij met de heerlijk warme stralen van de zon.


Bij de Til in Giessenburg werden we feestelijk opgewacht door de daggasten. Ook de huwelijksvoltrekking vond plaats in de Til.

Op de vorige bruiloft die ik fotografeerde, waren de ringen spoorloos verdwenen. Dit keer was het de voorzittershamer die kwijt was. Deze bleek in een tas onder de stoel van vriend Cees te liggen. Hilariteit ten top!

De ringen werden gegeven door oma Slagboom en het jongste broertje van de bruid, Laurens. Van de ambtenaar kreeg Willinde daarna een tornmesje. Laurens had namelijk nog een verrassing onder zijn kraag voor het bruidspaar, erg origineel!


Voor de fotoreportage met de daggasten reden we naar museum ‘de Koperen Knop’ in Hardinxveld-Giessendam. Daarvandaan vertrokken we voor de lunch en de kerkdienst van de Binnendams naar de Buitendams. Na het maken van de foto met de dominee, hield ik me nog bezig met het maken van de bedankfoto en de ouderboekjes.


Bekijk hieronder een korte weergave van deze mooie dag.

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, Gerard en Willinde! Jullie zijn een prachtig stel samen en ik wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe voor de toekomst. 


Leveranciers en locaties


Trouwjurk: De Bruidsstal, Elspeet
Trouwpak: Speksnijder Mode, Bergambacht
Trouwauto: We Love Oldtimers, Hoogblokland
Bloemen: Pick-up Flowers, Arkel

Kapsel: HaarStijl by Dianne


Fotoreportage: Vestingstad Nieuwpoort
Ceremonie: de Til, Giessenburg