Shootdag Barneveld

Portretjesdagen

in Barneveld


29 en 30 maart 2024

Shootdag editie 10 en 11

Wil je altijd al zo'n chique en tijdloos portret voor aan de muur? Dan is dit je kans! Op D.V. vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2024 organiseer ik weer een shootdag bij Caroline mode voor baby en kind in Barneveld. 

Op een laagdrempelige manier wordt er van je kind(eren) een portret met een zwarte achtergrond gemaakt. Je mag zelf jouw favoriete foto's selecteren in een online galerij, die daarna nog zorgvuldig worden nabewerkt. 

Compleet plaatje

Je hebt prachtige foto's laten maken, maar om deze af te drukken en op te hangen komt vaak niets. Herken je dit?


Ik heb hiervoor de oplossing in huis!  Ik laat jouw mooiste foto afdrukken en lever het kant en klaar bij je thuis af. Je hoeft zelf het portret alleen nog maar op te hangen, de rest neem ik je graag uit handen!


Het meest gekozen materiaal is dibond. Dibond heeft een mooie, matte uitstraling wat in veel interieurs past. Strak, landelijk en industrieel. Wil je de foto liever onder glas? Of afgedrukt in een fotolijst? Upgraden naar een groter formaat of ander materiaal is ook mogelijk. Er zijn op 29 en 30 maart 2024 diverse voorbeelden bij Caroline in de winkel te bekijken.

In het kort


Datum en locatie


29 en 30 maart 2024


Caroline mode voor baby en kind
(voorheen Willeke baby en kind)

Dijkje 13

3771 BN  Barneveld

www.carolinebarneveld.nl
Voor wie


Voor alle leeftijden, met een minimum leeftijd van 8 maanden.Kosten


De kosten zijn € 75,- per persoon.

Je krijgt hiervoor 2 digitale portretten per persoon naar keuze. Deze portretten zijn zorgvuldig nabewerkt tot in de kleinste details!

Wil je meer foto's ontvangen? Dat kan voor € 15,- per digitaal bestand. 

Na reservering geldt een aanbetaling van 50%. Dit wordt verrekend op de eindfactuur.
Reserveren

Wil jij ook een klassieke portretfoto laten maken van je kind(eren) en zeker zijn van plekje tijdens deze altijd drukbezochte portretjesdagen?

Reserveer dan via onderstaand formulier en ik stuur je zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Aanmeldformlier 

 
 
 
 
 
 
 
 

Meer dan 4 personen?

Ben je met 4 of meer personen? Dan kom ik graag bij je thuis voor het maken zo'n prachtig, tijdloos klassiek portret. Ik neem dan alle tijd voor jullie.

Voor informatie en prijzen kun je altijd contact met me opnemen.


Zijn de plekjes vol en wil je liever niet wachten op een nieuwe shootdag? Ook dan kom ik graag bij je thuis fotograferen. Wellicht kan ik het combineren met een andere fotoshoot bij jou in de buurt.

Aarzel niet om contact met me op te nemen.