Aanbod

Mijn aanbod

Voor jullie moment

Liefde en Trouwen

Een loveshoot is écht even een momentje samen, waarbij ik vooral de interactie tussen jullie vastleg. Hoe mooi is het om de liefde tussen jullie terug te kunnen zien op foto’s? Ik ga het allemaal voor jullie fotograferen!

Ook op jullie trouwdag wil je zoveel mogelijk waardevolle momenten en emoties vastgelegd hebben. Het is relevant dat jullie fotograaf begrijpt wat jullie waardevol en belangrijk vinden. Ook is het heel belangrijk om een fotograaf te kiezen waarbij jullie je op je gemak voelen. Dat is zeker terug te zien op jullie trouwfoto's!

Zwanger en Newborn

Niets is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. Ik leg deze bijzondere periode graag voor jullie vast, om er later nog op terug te kunnen kijken


Wil je graag mooie foto’s wanneer de kleine geboren is? Ook voor het fotograferen van het pure, kwetsbare van jullie baby ben je bij

Anneke Klijn Fotografie aan het juiste adres.

Klassiek portret

Een klassieke portretfoto is stijlvol, eenvoudig en tijdloos. Een klassiek portret verliest nooit zijn glans, maar wordt met de tijd steeds waardevoller. Het is meer dan alleen een foto.


In mijn stijl van portretfotografie is de houding / pose ingetogen, het kleurenpalet beperkt en maken we gebruik van natuurlijk licht.


Elke shoot is uniek en een complete beleving. Naast dat we een gezellige, ontspannen portretshoot hebben, maken we samen ook een mooie herinnering.


Ik kom voor het maken van de portretten bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving van de kinderen. We nemen de tijd om kennis te maken en om de meest pure beelden te schieten.

Mijn doel is dat ieder persoon op de foto staat zoals hij of zij is.