Benjamin en Lizanne | 12 juli 2023
Bruiloft

Benjamin & Lizanne

12 juli 2023
Bruiloft

Benjamin & Lizanne

12 juli 2023


Benjamin en Lizanne


12 juli 2023

Stolwijk - Gouda


Voor mij begon de bruiloft van Benjamin en Lizanne in het ouderlijk huis van de bruid in Stolwijk, terwijl secondshooter Gerdiene de foto's bij de bruidegom in Werkendam maakte.


Kapster Marjan van Meer dan Haar was al druk bezig met een prachtig kapsel voor Lizanne. 
Vaak heeft de bruid haar trouwjurk al aan als ik arriveer, maar in dit geval was dat nog niet zo, dus ik maakte nog snel even een paar mooie plaatjes van de jurk in de tuin.


Toen het tijd was voor de bruidegom om zijn bruid op te halen, regende het het flink. Vandaar dat we besloten de trouwreportage bij de Sint-Janskerk in Gouda te doen, want mocht het dan gaan regenen, dan konden we altijd nog binnen in de kerk foto's maken. Gelukkig bleef het droog en om de kerk zijn genoeg mooie plekjes voor een bruidsreportage.

Benjamin en Lizanne |

Veel te snel moesten we weer terug naar het ouderlijk huis van de bruid, waar inmiddels de daggasten het bruidspaar al stond op te wachten.


Na de fotoreportage met de daggasten en de lunch vertrokken we naar de Hervormde Kerk in Stolwijk waar de ceremonie plaats vond. Het bruidspaar kwam, tot grote verbazing van de daggasten, niet met de Audi A6, maar per koets aan. 

Na de ceremonie maakte Gerdiene nog de foto met de dominee bij de kerk, terwijl ik me ondertussen bezig hield met het maken van de bedankfoto's en de ouderboekjes. Daarna zat voor ons de dag er weer op.


Bekijk hieronder een korte weergave van deze mooie dag.

Benjamin en Lizanne, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en alle goeds voor de toekomst! 

Leveranciers en locatiesTrouwjurk: Atelier Joline, Reeuwijk 

Trouwpak: Jac Hensen

Trouwauto: via familie

Bloemen: FlowerPower, Werkendam

Kapsel: Meer dan Haar, Waddinxveen

Fotograaf: Anneke Klijn Fotografie

Secondshooter: Gerdiene Brand


Fotoreportage: Sint-Janskerk, Gouda

Ceremonie: Hervormde kerk, Stolwijk