Klassiek portret

Chique

Stijlvol

Tijdloos


Puur

Ingetogen

Blikvanger

Chique

Stijlvol

Tijdloos


Puur

Ingetogen

Blikvanger

Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_2
Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_1
Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_3
Binnenkijken in Nieuwdorp

Klassiek portret


Geïnspireerd door de schilderkunst van Rembrandt en zijn manier van kijken naar het licht ben ik 3 jaar geleden begonnen met het maken van portretten tegen een zwarte achtergrond.


Een klassieke portretfoto is stijlvol, eenvoudig en tijdloos. Een klassiek portret verliest nooit zijn glans, maar wordt met de tijd steeds waardevoller. Het is meer dan alleen een foto.

In mijn stijl van portretfotografie is de houding / pose ingetogen, het kleurenpalet beperkt en maken we gebruik van natuurlijk licht.


Kinderportretten zijn geschikt vanaf de leeftijd van 8 maanden, maar 1 jaar heeft zelf mijn voorkeur. Als ze zo klein zijn veranderen ze nog zo snel en met 1 jaar hebben ze al leuk een 'eigen gezichtje' en wellicht wat meer haartjes.

Kleine kinderen moeten echt even stil kunnen zitten om de ogen goed scherp te krijgen, om ze er mooi uit te laten springen in het portret.

  

Elke shoot is uniek en een complete beleving. Naast dat we een gezellige, ontspannen portretshoot hebben, maken we samen ook een mooie herinnering. 


Ik kom voor het maken van de portretten bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving van de kinderen. We nemen de tijd om kennis te maken en om de meest pure beelden te schieten.

Mijn doel is dat ieder persoon op de foto staat zoals hij of zij is. Daarom mag je zelf je favoriete foto’s selecteren uit een online galerij. Jij kent je kind immers het beste?

Na het maken van jouw selectie bewerk ik de portretten zorgvuldig na in mijn eigen authentieke style. Omdat iedereen uniek is en elk gezicht en type huid anders is, kunnen de kleuren afwijken van de gepubliceerde foto’s op mijn website en social media.


Omdat ik sta voor hoge kwaliteit en alle aandacht voor jullie wil hebben, neem ik maar een beperkt aantal shoots per maand aan.

Mijn aanbod


Klassiek portret


  • 3 digitale bestanden in hoge resolutie
  • selecteer je eigen favoriete foto's in een online galerij
  • zorgvuldige nabewerking tot in de kleinste details
  • je ontvangt de digitale bestanden binnen 15 werkdagen na het maken van de selectie via WeTransfer
  • mogelijkheid tot het bijkopen van extra foto's voor € 20,- per foto

€ 140,-

voor elke volgende persoon: € 110,-

Reiskosten: de prijzen zijn exclusief reiskosten. De kosten hiervan zijn € 0,35 p/km vanaf postcode 3371 BS.


Privacy: bij het boeken van de fotoshoot ga je akkoord dat ik jouw foto's deel op mijn website en social media. Heb je dit liever niet? Geen probleem, geef dit dan aan bij het boeken van de fotoshoot. 


Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_2
Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_1
Portretfoto Nieuwdorp Zeeland_3
Portretfoto Genemuiden_1
Portretfoto Genemuiden_3
Portretfoto Genemuiden_4
Portretfoto Genemuiden_2
Klassiek portret Veenendaal
Portretfoto Hardinxveld-Giessendam_1
Portretfoto Hardinxveld-Giessendam_2
Portretfoto Hardinxveld-Giessendam_3
Portretfoto Veenendaal_1
Portretfoto Veenendaal_2
Portretfoto Werkendam_1
Portretfoto Werkendam_2
Portretfoto Werkendam_3
Portretfoto Dirksland_1
Portretfoto Dirksland_3
Portretfoto Dirksland_2

Boek een portretshoot bij jou thuis

Zijn de foto's aan jouw muur, thuis of op kantoor, gedateerd en toe aan vervanging? Neem contact op om een datum te plannen.

Wanddecoratie


De meeste klanten die een klassiek portret laten maken van hun kinderen hebben een doel: een uitvergroting voor aan de muur.


Een portret met een zwarte achtergrond is chique, stijlvol en tijdloos, waardoor het juist geschikt is om aan de muur te hangen en je een echte eyecatcher creëert in je interieur. 

Ik heb diverse formaten en verschillende materialen aan wanddecoratie bij me, zodat jullie gelijk kunnen zien welk materiaal wanddecoratie het beste past in jullie interieur. Ook heb ik verschillende formaten mee zodat jullie gelijk een goed beeld kunnen vormen van de grootte van het eindresultaat.


Ik geef jullie met alle liefde en plezier advies voor een prachtig stukje kunst wat aan jullie muur komt! 

Materialen

Fotolijst


Prachtige zwarte, houten fotolijst met een modern design en een breed profiel. Perfect dus wanneer je op zoek bent naar een elegante en brede lijst die je foto's nog mooier maakt. Bovendien is deze lijst helemaal zwart waardoor deze gemakkelijk bij de rest van je interieur past. De fotolijst wordt geleverd inclusief matte afdruk op hoge kwaliteit fotopapier.

Bij grote formaten komt het nog wel eens voor dat een foto 'uitzakt' en ook luchtvochtigheid kan er voor zorgen dat een foto niet strak in de lijst zit, maar gaat golven. Daarom lever ik de foto's standaard af op stevig karton van 1,5mm dik, waardoor de foto strak in de lijst blijft zitten

Foto onder plexiglas


Met een foto achter plexiglas springen je portretten er nog meer uit. Je foto wordt afgedrukt op écht fotopapier, verlijmd op dibond en vervolgens afgewerkt met plexiglas. De aluminiumplaat aan de achterzijde zorgt voor extra versteviging en het plexiglas laat jouw foto stralen. Met het gebruik van hoogwaardige materialen en een haarscherpe foto is dit perfect wanneer jij weg bent van de interieur stijl ‘hotel chique’.

Print op dibond

 

Bij een print op dibond wordt de foto rechtstreeks op het materiaal geprint, zonder gebruik te maken van fotopapier. Je print krijgt hierdoor een matte finish wat een strakke uitstraling heeft. Het past daardoor in veel landelijke, maar ook in industriële interieurs.

Dibond is opgebouwd uit een combinatie van kunststof en aluminium. Door deze combinatie van materialen is dibond zeer sterk én licht. Met een print op dibond heb je voor een aantrekkelijke prijs een mooie wanddecoratie.

Dibond is gemakkelijk schoon te maken. Doe dit met een vochtige, zachte doek, zonder schoonmaakmiddel. 

De prijzen zijn afhankelijk van het gewenst formaat en het materiaal. Tijdens de fotoshoot kan ik je voorzien van al deze informatie.

Print op dibond Waarde
Foto in lijst Barendrecht
Foto onder plexiglas Hendrik Ido Ambacht
Print op dibond Krimpen aan den IJssel
Foto onder plexiglas Nunspeet
Print op dibond Lunteren
Print op dibond Hardinxveld Giessendam
Print op dibond Sliedrecht
Print op dibond Hendrik Ido Ambacht
Print op dibond Eemnes
Print op dibond Barneveld
Dibond met baklijst Nunspeet

Meer binnenkijkers zien?

In mijn blog houd ik je op de hoogte van mijn recent afgeleverde werk en laat ik je binnenkijken in de mooiste interieurs met elk hun eigen persoonlijke portretten aan de muur!

Wat klanten vertellen

Iedere dag genieten


'Wat ben ik blij met de foto's die Anneke van onze kinderen gemaakt heeft!

Ik zag via social media portretfoto's van haar voorbij komen en was meteen enthousiast.

De kinderen zaten er zelf niet zo op te wachten om op de foto te gaan, maar deden het voor ons :)

Gelukkig was er meteen een klik en was het net of ik Anneke al jaren kende. Dat was

fijn, zo waren de kids ook op hun gemak. Anneke nam alle tijd, is heel relaxed en heeft

hele mooie foto's gemaakt.

We hebben er twee bij haar af laten drukken (50 x 75cm) en

deze hangen nu op in de woonkamer, zodat we er iedere dag van kunnen genieten!

Zeer de moeite waard!'


Ilona, Krimpen aan den IJssel

Precies zoals ze zijn


'Via mijn zwager en schoonzus kwamen we aan jouw gegevens, ook zij hadden al prachtige portretten bij jou laten maken.

Je deed niet moelijk en was gelijk bereid om op een zaterdag naar Genemuiden te komen, dat alleen was natuurlijk al heel fijn want met een club van 11 personen jouw kant op was best een uitdaging geweest.

Je bent een spontane en vriendelijke vrouw, waar een ieder zich zo mee op z’n gemak voelt. We hebben even gezellig een bakkie gedronken met elkaar en toen heb je je spullen opgezet, dat was ideaal want dat kan dus ‘gewoon’ lekker in huis.

Toen iedereen op de foto is geweest ging je weer en ja toen was het wachten op het resultaat, dat het mooi zou worden twijfelde we niet aan maar wauw, toen de foto’s binnen kwamen, echt super! Iedereen zo weten vastleggen, precies zoals ze zijn, prachtig!

De foto’s waren een cadeau voor man- en vader. En die moest wel even een traantje laten, die gezichten die hem zo allemaal aankeken. Hij vond -en vindt- het prachtig.

Veel dank Anneke, je bent de beste!'


Heidi, Genemuiden