Blog

Blog

Op een zaterdag in februari, vroeg in de ochtend, had ik afgesproken met dit lieve stel voor een zwangerschapsshoot. Aritha was op het moment 39 weken zwanger en besloot op het laatste moment nog dat ze een zwangerschapsshoot wilde. Ze wilde toch dit bijzondere moment laten vastleggen om er later nog op terug te kunnen kijken.


Voor het mooiste licht fotografeer ik graag als de zon net op komt of juist de laatste uurtjes voordat de zon onder gaat. Dat betekende wel dat ze vroeg hun bed uit moesten op deze zaterdagochtend. Gelukkig vonden Gerrit en Aritha dat geen probleem om zo vroeg in het natuurgebied de ...

Een fotoshoot als cadeau is altijd een goed idee. Dit gezin had hun moeder een fotoshoot cadeau gedaan voor Moederdag. Moederdag is al even geleden, maar eind juli stonden ze toch voor de lens. We hadden afgesproken in de Avelingen, bij Gorinchem. 's Middags was ik al even wezen kijken hoe het erbij stond in verband met het hoge water. Maar het viel alles mee en we hebben droge voeten gehouden!  

Woensdag 14 april 2021 was de grote dag van Wim en Márgo! Ik hoefde die ochtend niet ver te rijden, want de bruidegom woont aan dezelfde dijk als ik. Na het vastleggen van de voorbereidingen van Wim (uiteraard moest er ook nog even op het orgel worden gespeeld)  reed ik door naar Márgo, waar ondertussen secondshooter Ietje ook al aanwezig was en kapster Marjan, Márgo voorzag van een prachtig kapsel! Even later hoorde we Wim aankomen in een witte Ford Mustang Coupe. Na de first-look reden we vervolgens naar de Sint Jan in Gouda, wát een kerk, prachtig! Ik had hier nog wel een paar uur kunnen ronddolen. Als verrassing had Márgo geregeld dat Wim nog even achter het orgel mocht spelen. Daarna maakten we nog wat foto's aan de Koepelweg in Echteld, waar ook de ...

Het gebeurd niet vaak dat ik baby's twee keer in een heel korte tijd voor mijn lens heb. Voor Maarten en Annegriet maakte ik de foto voor het geboortekaartje van hun pasgeboren zoontje Aron, vandaar dat ik hem al fotografeerde toen hij nog maar twee dagen oud was!


De uitgebreidere newbornshoot hebben we gepland toen hij vijf weken oud was. Aron sliep het grootste gedeelte van de fotoshoot en is een heerlijk, tevreden mannetje. Zie de stuiplachjes op zijn gezichtje, genieten toch?

Onlangs was ik bij Eduard en Anne en hun drie dochtertjes voor het maken van een newbornshoot. Anne had in februari meegedaan met de winactie voor een newbornshoot en was de gelukkige winnaar!  Sietske was hier drie weken oud en deed het super goed! De twee trotse zussen trouwens ook hoor! 


Geniet van de foto's!