Blog

Uitgelicht

Binnenkijkers

Blog

In 'Binnenkijkers' houd ik je op de hoogte van mijn recent afgeleverde werk en laat ik je binnenkijken in de mooiste interieurs met elk hun eigen persoonlijke portretten aan de muur!

Kijk mee en wordt ook enthousiast!


Blijf op de hoogte


Blijf op de hoogte met de nieuwste blogs. Lees en kijk je mee?

Bruiloft Renier en Colinda


Vrijdag 17 november 2023 was het dan zover, de bruiloft van Renier en Colinda! De dag startte voor mij bij het ouderlijk huis van de bruid in Poederoijen waar al volop bedrijvigheid was. 


Bruiloft Ardjan en Maria


Mijn wekker ging al vroeg op de grote dag van Ardjan en Maria. Eerst fotografeerde ik de voorbereidingen van de bruidegom in zijn ouderlijk huis in Papendrecht, waarna ik naar het ouderlijk huis van Maria in Langbroek reed. 


Bruiloft Peter-Jan en Betty


De laatste dag van de zomervakantie was een bijzondere dag. Het was de bruiloft van Peter-Jan en Betty. Het was niet alleen bijzonder dat de bruidegom op zijn trouwdag jarig was, maar ook denken we aan hen die dierbaren moeten missen.


Bruiloft Benjamin en Lizanne


Voor mij begon de bruiloft van Benjamin en Lizanne in het ouderlijk huis van de bruid in Stolwijk, terwijl secondshooter de foto's bij de bruidegom in Werkendam maakte.


Bruiloft John en Karine


Mijn eerste bruiloft van dit trouwseizoen was die van John en Karine. Wat was het een prachtige dag met mooi weer! Gelukkig kwamen de weersvoorspellingen van de dag ervoor niet uit.