Blog

Blog

Een fotoshoot als cadeau is altijd een goed idee. Dit gezin had hun moeder een fotoshoot cadeau gedaan voor Moederdag. Moederdag is al even geleden, maar eind juli stonden ze toch voor de lens. We hadden afgesproken in de Avelingen, bij Gorinchem. 's Middags was ik al even wezen kijken hoe het erbij stond in verband met het hoge water. Maar het viel alles mee en we hebben droge voeten gehouden!  

Woensdag 14 april 2021 was de grote dag van Wim en Márgo! Ik hoefde die ochtend niet ver te rijden, want de bruidegom woont aan dezelfde dijk als ik. Na het vastleggen van de voorbereidingen van Wim (uiteraard moest er ook nog even op het orgel worden gespeeld)  reed ik door naar Márgo, waar ondertussen secondshooter Ietje ook al aanwezig was en kapster Marjan, Márgo voorzag van een prachtig kapsel! Even later hoorde we Wim aankomen in een witte Ford Mustang Coupe. Na de first-look reden we vervolgens naar de Sint Jan in Gouda, wát een kerk, prachtig! Ik had hier nog wel een paar uur kunnen ronddolen. Als verrassing had Márgo geregeld dat Wim nog even achter het orgel mocht spelen. Daarna maakten we nog wat foto's aan de Koepelweg in Echteld, waar ook de ...

Het gebeurd niet vaak dat ik baby's twee keer in een heel korte tijd voor mijn lens heb. Voor Maarten en Annegriet maakte ik de foto voor het geboortekaartje van hun pasgeboren zoontje Aron, vandaar dat ik hem al fotografeerde toen hij nog maar twee dagen oud was!


De uitgebreidere newbornshoot hebben we gepland toen hij vijf weken oud was. Aron sliep het grootste gedeelte van de fotoshoot en is een heerlijk, tevreden mannetje. Zie de stuiplachjes op zijn gezichtje, genieten toch?
Onlangs was ik bij Eduard en Anne en hun drie dochtertjes voor het maken van een newbornshoot. Anne had in februari meegedaan met de winactie voor een newbornshoot en was de gelukkige winnaar!  Sietske was hier drie weken oud en deed het super goed! De twee trotse zussen trouwens ook hoor! 


Geniet van de foto's!
Vrijdagmiddag 14 februari belde Willem mij op: 'Normaal gesproken doe ik nooit aan Valentijnsdag, maar pas zei Bertine dat ze graag nog eens een fotoshoot wilde doen. Ik wil ze hier graag mee verrassen!'  Wat een leuk idee om je vrouw met een cadeaubon te verrassen! 


Begin maart ging ik bij Willem en Bertine langs om hun prachtige gezinnetje vast te leggen. Bertine wilde graag een lifestyleshoot waarbij niet teveel werd geposeerd en vooral de alledaagse dingen werden vastgelegd. Een flesje drinken, appeltje eten, boekjes lezen etc. 


Kijk en geniet mee!

Op een middag belde Wim mij op: 'Ik ga op 20-02-2020 Margo ten huwelijk vragen. Kan jij die datum en zou je het aanzoek willen vastleggen?'.  Wim had alles perfect geregeld: een gehuurde oldtimer (waarmee ze de rest van de dag door Brabant tourden), de trouwringen én zelfs een kentekenplaat met de datum! Al met al was het dus een complete verrassing voor Margo. 


Wim en Margo, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Ik vond het een eer om dit speciale moment vast te leggen. Geniet van de foto's!

Op een zaterdagmorgen reed ik naar Dirksland en mocht ik bij deze familie op bezoek. Gijs is grote broer geworden, een goede reden om dit lieve gezin vast te leggen! Guusje, nog een klein meisje van twee weekjes oud, deed het heel goed tijdens de shoot. Kijk en geniet mee met deze pure foto's!


Niels en Willemieke, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje! Bedankt dat ik bij jullie mocht langskomen en geniet van jullie mooie gezinnetje! 

Toen ik ’s morgens vroeg bij Florius in Arkel aankwam was het buiten nog donker, maar binnen was al volop bedrijvigheid. Ik maakte foto's van de voorbereidingen en reed daarna achter de bruidegom aan naar Rhenen, om de bruid op te halen. Met de fotoreportage maakten we foto's in Kwintelooijen en vervolgens in Montfoort. Bij Kasteel Montfoort stonden alle gasten al op het bruidspaar te wachten. Na de groepsfoto's was het tijd voor de huwelijksvoltrekking het kasteel.  Na de lunch ging het bruidspaar lopend naar de kerk voor de huwelijksbevestiging. Nadat wij nog een paar foto’s hadden gemaakt  met de dominee zat onze tijd er op.


Florius en Gerrianne,  heel veel geluk samen. Jullie hadden een prachtige dag!

En Debora van Debora Fotografie, heel hartelijk bedankt dat ik met je mee mocht als secondshooter op deze bruiloft!