Shootdag Barneveld

Shootdag Barneveld

Ben jij nog op zoek naar een uniek en persoonlijk vaderdagcadeau? Of zijn de foto's aan de muur, thuis of op kantoor, gedateerd en toe aan vervanging?


Op D.V. zaterdag 14 mei 2022 organiseer ik voor de zevende keer een shootdag bij Willeke baby en kind in Barneveld. Voor slechts € 100,- per persoon heb je al zo'n chique en tijdloos portret voor aan de muur. Deze prijs is inclusief een print op dibond (aluminium) in het formaat 30x45cm. Je mag zelf je favoriete foto selecteren in een online galerij, die daarna nog zorgvuldig wordt nabewerkt en afgedrukt wordt op dibond. Ik zorg ervoor dat je de afdruk vóór 19 juni in huis hebt, zodat jij je unieke cadeau op vaderdag kunt geven! 


Dibond heeft een mooie, matte uitstraling wat in veel interieurs past. Strak, landelijk en industrieel. Wil je de foto liever onder glas? Of wil je een groter formaat bestellen? 

Upgraden naar een groter formaat of ander materiaal is mogelijk. Er zijn op 14 mei diverse voorbeelden in de winkel te bekijken.


Nog even in het kort:

Wat krijg je:

* 1 zorgvuldig nabewerkt portret, digitaal

* afdruk op dibond in het formaat 30x45cm

* extra digitale foto's bijkopen mogelijk voor € 9,95 p/st


Wat kost het: 

* € 100,- per persoon


Wil jij ook een klassieke portretfoto laten maken van je kind(eren) en zeker zijn van plekje?  Reserveer dan via onderstaand formulier en ik stuur je zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Vragen? Stuur me dan ook gerust een berichtje!


Locatie: Willeke baby en kind, Dijkje 13 in Barneveld


Beschikbare tijden:

(1 tijdstip is voor 1 persoon)

10.30

10.45

11.00

11.15

11.30

11.45

12.00

12.15

Contactformulier

 
 
 
 
 
 
 
 

Volg mij ook op Instagram

@annekeklijnfotografie