Anneke

Welkom! 

Wie is nu het gezicht achter de camera? Mijn naam is Anneke Klijn-Boet en ik ben 27 jaar oud. Getrouwd met Pieter, moeder van Mirjam (4) en Micha (2) en woonachtig in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland).

Sinds ik op mijn veertiende de digitale camera van mijn moeder te pakken kreeg, ben ik bezig met compositie, beeld, gevoel en sfeer.  In 2013 kocht ik dan ook mijn eerste spiegelreflexcamera. Helaas belandde die na een aantal jaar in de kast en fotografeerde ik niet veel meer. Foto's maken met een iPhone is toch veel sneller en makkelijker? 


Toen ik in 2018 moeder werd, vond ik het heel waardevol om mooie, kwalitatieve foto's te hebben van ons dochtertje. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om het 'plaatje' in mijn hoofd ook op mijn camera te krijgen.  Ik ben daarom zelf gaan oefenen om de camera handmatig in te stellen door middel van ISO, diafragma en sluitertijd. Wat een wereld ging er voor me open! In december 2018 volgde ik hierover een erg leerzame workshop bij Jan van de Maat Fotografie.


In augustus 2019 kocht ik een full frame spiegelreflexcamera (Nikon D750) en is fotografie wel een héle grote hobby geworden! In juli 2020 heb ik me dan ook ingeschreven bij de KVK. Inmiddels ben ik in 2021 overgestapt naar een systeemcamera (Nikon Z6II

Met veel liefde en passie fotografeer ik onder andere klassieke portretten, newborns, gezinnetjes en bruiloften.


Bekijk gerust een paar blogs, scroll eens door mijn portfolio heen en aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

Lieve woorden

Lees wat anderen vertellen over hun ervaring met Anneke Klijn Fotografie en wordt ook enthousiast!

Andries en Eline
Anja en Joselien
Wim en Margo
Familie Kleppe
Caroline, Doriene, Jantine en Emmelot
Hans en Colinda